Latest From Our Blog

Z pečení máte hrůzu

ac7-336x280.jpg

Každý rok to pro Vás byla pokaždé ta samá muka. Vždycky, když se přiblížily jeho narozeniny a s nimi i chvíle, kdy musíte upéct nějaký zákusek pro hosty, Vás opanovala nervozita. Od narozeninového pohoštění, které chystáte pro svého milovaného manžela, se totiž všeobecně očekává, že když už nebude nezapomenutelné, omamné a okouzlující, tak by mělo být aspoň obdivuhodné nebo minimálně chutné. A to je pro Vás kamenem úrazu. I když ovládáte základní techniky pečení, pro cukrářskou tvorbu prostě nemáte potřebný cit.

Zachrání Vás snadný maskovací manévr

Takže když už zákusek nepřipálíte, tak jej alespoň zmažete krémem tak, že moc přitažlivě nevypadá. Prostě, díla Vaší sladké kuchyně mají k uměleckým zážitkům opravdu hodně daleko. Nejraději byste je vždycky někam schovala a tajně snědla sama. Vždycky se něco pokazí. Buď je krém příliš řídký a teče nebo se Vám želatina vpije do piškotu. Ale letos to vypadá, že se Vám blýská na lepší časy. V obchodě jste totiž objevila skvělou novinku, která Váš výtvor promění ve skvost. Takže ať vytáhnete z trouby cokoli, výsledný korpus jednoduše obalíte chutnou potahovací hmotou na dorty a všichni budou koukat.

Z pečení máte hrůzu
Ohodnoťte příspěvek
stojanceky.jpg
Tags

Rubriky

  • Žádné rubriky